پیکر والده سردار سلیمانی تشییع شد

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 58761|07:07 - 1392/06/19
نسخه چاپی
به گزارش خبرگزاری فارس، دقایقی پیش پیکر والده سردار سیلمانی با حضور سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، محمدباقر قالیباف شهردار تهران، جمعی از مسئولان استان کرمان و ... در  رابر تشییع و به خاک سپرده شد.
 
مرحوم فاطمه سلیمانی والده سردار سلیمانی روز گذشته در سن 80 سالگی دارفانی را وداع گفت و پیکر این بانوی بزرگوار صبح امروز در روستای قنات‌ملک از توابع شهرستان رابر تشییع و در جایکاه ابدی‌اش آرام گرفت.
 
مراسم ترحیم والده سردار سلمانی پنجشنبه 21 شهریور ماه جاری از ساعت 9 صبح تا 14 در مسجد جامع روستای قنات‌ملک رابر برگزار می‌شود.
 
همچنین جمعه 22 شهریور ماه جاری نیز از ساعت 16 تا 18 و 30 دقیقه مراسم ترحیم این بانوی مکرمه در مسجد جامع شهر کرمان و شنبه هفته آینده 23 شهریور ماه جاری از ساعت 16 تا 18 مراسمی در حسینیه ثارالله تهران برپا می‌شود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد