به گزارش امروله ،
اسفندیار نظری ضمن قدردانی از زحمات معلمان و مدیران مدارس اظهار کرد: برنامهی «همیار پلیس» فرصتی ارزشمند است تا دانش آموزان یاد بگیرید چگونه در کنار پلیس و خانواده، برای ایمنی و نظم شهرمان تلاش کنید. همیار پلیس یعنی دوستی با قانون، یعنی کمک به برقراری نظم، احترام و امنیت در خانه، مدرسه و خیابان.
وی ادامه داد: این طرح برآمده از رویکرد فرهنگی و اهمیت مشارکت عمومی از دیدگاه شهرداری بوده و مطمئن هستیم بهترین راه کاهش آسیبها در مدیریت شهری، فرهنگسازی و تعامل با شهروندان است.
شهردار صحنه با بیان اینکه دوره تحصیلی ابتدایی و کودکان بیشترین نقش را در این فرهنگسازی ایفا خواهند کرد، گفت: شهر ما زمانی زیباتر و امنتر میشود که همه، از کوچک و بزرگ، سهم خود را در رعایت قانون و مسئولیت اجتماعی ادا کنیم.
شهردار صحنه اضافه کرد: من به عنوان شهردار، از صمیم قلب از پلیس راهنمایی و رانندگی، معلمان پرتلاش، و شما دانشآموزان عزیز تشکر میکنم که در مسیر آموزش و فرهنگسازی، با هم همکاری میکنید.
من ایمان دارم که با حضور شما همیاران کوچک اما بزرگدل، آیندهی شهرمان روشنتر، منظمتر و امنتر خواهد بود.
وی در پایان اشاره کرد: هدف شهرداری از اجرای این طرح، معرفی و آموزش قوانین شهری به نسل جدید برای تقویت مسئولیتپذیری و تعهد در قبال شهر است.
