پایگاه خبری تحلیلی امروله12:35 - 1404/10/09

دیدار مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه با فرماندار شهرستان صحنه  

بهرام درویشی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه با حضور در دفتر فرماندار با عباداله کنجوریان دیدار و گفتگو کرد.  

به گزارش امروله ،

 

 در این نشست، مسائل و مشکلات حوزه آبریز سد قشلاق در محدوده شهرستان صحنه، وضعیت منابع آبی، کمبود آب در بخش‌های مختلف، مدیریت مصرف و تأمین پایدار آب شرب و کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کنجوریان در این دیدار با تأکید بر اهمیت راهبردی مدیریت منابع آب اظهار داشت:«با توجه به شرایط اقلیمی، کاهش نزولات جوی و فشار بر منابع آبی، مدیریت علمی و منسجم حوزه آبریز سد قشلاق برای شهرستان صحنه یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.»

 

وی با اشاره به نقش سد قشلاق در تأمین آب شرب و کشاورزی افزود:«هرگونه تصمیم‌گیری در خصوص بهره‌برداری از منابع آب این سد باید با در نظر گرفتن حقوق آبی شهرستان، پایداری منابع و حفظ تعادل بین مصارف مختلف انجام شود.»

 

وی با بیان اینکه کمبود آب یکی از چالش‌های اصلی پیش‌روی توسعه شهرستان است، تصریح کرد:

«تأمین آب شرب پایدار برای مردم در اولویت نخست قرار دارد و انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی دقیق، اصلاح الگوی مصرف و اجرای طرح‌های مدیریت تقاضا، از بروز تنش‌های آبی در ماه‌های آینده جلوگیری شود.»

 

 کنجوریان همچنین بر ضرورت هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی مرتبط تأکید کرد و گفت:«حل مشکلات حوزه آب نیازمند تعامل مستمر میان شرکت آب منطقه‌ای، جهاد کشاورزی، دستگاه‌های خدمات‌رسان و مدیریت شهرستان است تا تصمیمات اتخاذشده منجر به رضایتمندی مردم و استفاده بهینه از منابع محدود آبی شود.»

 

 در پایان این دیدار، بر پیگیری مستمر موضوعات مطرح‌شده، بررسی کارشناسی مشکلات حوزه آبریز سد قشلاق و اتخاذ راهکارهای عملی برای مدیریت کمبود آب در شهرستان صحنه تأکید شد.