به گزارش خبرنگار مهر، احمد تجری مفرد، شامگاه جمعه، در گردهمایی نانوایی داران شهرستان علی آبادکتول، گفت: نان از جمله مواد غذایی است که روزانه چندین وعده و با همه وعده های غذایی مصرف می شود.
وی افزود: بیش از 200 واحد نانوایی درشهرستان فعال هستند که مجبوریم برای افزایش کیفیت نان در کنارموارد تشویقی ، از فاکتورهای تنبیهی هم استافاده کنیم.
وی گفت: کارخانجات تولید آرد هم باید در تولید آرد با کیفیت و تحویل آن به نانوایی ها تلاش کنند.
تجری بیان کرد:بعضا مواردی از سهل انگاری در تولید آرد با کیفیت در شهرستان گزارش شده است که لازم است بهداشت و درمان هم وارد عمل شوند.
فرماندار علی آبادکتول یاد آورشد: متاسفانه بسیاری از مردم برای تهیه نان باید به سوپر مارکت ها مراجعه کنند که این مورد ضعفی بزرگ برای واحدهای نانوایی محسوب می شود.
وی افزود: تعاونی خبازان علی آبادکتول باید بگونه ای برنامه ریزی کند تا هرساعتی که مردم نان خواستند بتوانند نان گرم و با کیفیت تهیه کنند.
در ادامه این گردهمایی سید مسلم حسینی مدیرعامل تعاونی خبازان شهرستان هم گفت: نظارت مطلوبی بر واحدهای نانوایی می شود اما در آینده نزدیک این نظارت ها سنگین تر خواهد شد.
وی افزود: هیچ واحد نانوایی حق فروش نان به مغازه ها را ندارد و در صورت مشاهده یا گزارش برخورد جدی تا لغو سهمیه اعمال می شود.
حسینی گفت: برای تشویق نانوایی داران درتولید نان باکیفیت 35نفراز صاحبان واحدهای نمونه به زیارت کربلای معلی اعزام شده اند که این روند تا اعزام به عمره نیز ادامه خواهد داشت.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد