وزارت بهداشت: پیشنهادمان برای کاهش مصرف شکر افزایش قیمت آن است

سرویس: اجتماعیکد خبر: 315055|22:31 - 1400/10/16
نسخه چاپی
وزارت بهداشت: پیشنهادمان برای کاهش مصرف شکر افزایش قیمت آن است
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به بالا بودن میزان مصرف شکر در کشور گفت: یکی از اقدامات و پیشنهادات ما برای کاهش مصرف قند و شکر، اتخاذ سیاست‌های دولتی مانند افزایش قیمت و یا حذف یارانه شکر است!

به گزارش امروله ،به نقل از گروه اجتماعیخبرگزاری تسنیم؛ زهرا عبداللهی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های مهم وزارت بهداشت، کاهش مصرف قند و شکر در جامعه است، اظهار داشت: در حال حاضر مطالعات بررسی مصرف غذایی خانوارها در کشور نشان می‌دهد که سرانه مصرف قند و شکر، خیلی بیشتر از مقدار توصیه شده در سبد غذایی است و مصرف آنها یکی از عوامل اصلی اضافه وزن، چاقی، دیابت و برخی از سرطان‌ها مانند سرطان پانکراس است.

وی گفت: در کنار اقدامات آموزشی و فرهنگ‌سازی در قالب بسیج‌های آموزشی و پویش‌های ملی، جلب مشارکت صنایع غذایی برای کاهش قند و شکر در محصولاتشان و اصلاح استانداردها مهم است. 

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: یکی از اقدامات و پیشنهادات ما برای کاهش مصرف قند و شکر در کشور، اتخاذ سیاست‌های دولتی مانند افزایش قیمت و یا حذف یارانه شکر است. این کار در جهت حفظ سلامت مردم است چون مردم، خیلی بیشتر از حد نیاز و توصیه‌ها، قند و شکر مصرف می‌کنند. 

وی یادآور شد: به دلیل مصرف بالای قند و شکر و مواد قندی و شیرین، ذائقه مردم به سمت مصرف مواد غذایی شیرین و قندی سوق یافته و به همین خاطر باید بر روی کاهش تقاضا و مصرف به روش‌های مختلف، کار شود.

بیشتر بخوانید

آمار کرونا در ایران| فوت 24 نفر در شبانه‌روز گذشته

شناسایی نوع جهش‌یافته ویروس کرونا در فرانسه با نام IHU

روند نزولی بستری کرونایی در کشور/ رعایت پروتکل‌ها به 47درصد رسید + نمودار