معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه:

وضعیت کالاهای اساسی در کرمانشاه مطلوب است

سرویس: اقتصادیکد خبر: 316782|23:34 - 1404/10/28
نسخه چاپی
وضعیت کالاهای اساسی در کرمانشاه مطلوب است
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با تأکید بر پایداری تأمین کالاهای اساسی، گفت: خریدهای هیجانی تنها دلیل افزایش تقاضا بوده و هیچ نگرانی برای تأمین مرغ و برنج وجود ندارد و بازار تحت نظارت است.

به گزارش امروله ،سعید جوادی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با بیان اینکه هیچ مشکلی در خصوص تأمین کالاهای اساسی در سطح استان کرمانشاه وجود ندارد، اظهار داشت: مردم تنها به‌صورت هیجانی اقدام به خرید کرده‌اند و وضعیت تأمین کالاها کاملاً پایدار است.

وی با اشاره به بازدید روز گذشته استاندار کرمانشاه از شرکت روغن ماهیدشت، گفت: این کارخانه اکنون در سه شیفت کاری فعال است و با ظرفیت کامل به تولید می‌پردازد تا نیاز بازار به این محصول اساسی برطرف شود. 

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: امروز گشت‌های نظارتی در سطح بازار فعال بودند و خوشبختانه در فرآیند توزیع کالاهای اساسی هیچ‌گونه مشکلی مشاهده نشد و نظارت بر قیمت‌ها نیز ادامه دارد.

جوادی با اعلام اینکه موجودی روغن انبارهای استان ۳۵۱ تن است، تصریح کرد: توزیع این کالا به‌صورت مستمر انجام می‌شود تا از بروز هرگونه کمبود در بازار جلوگیری شود و آرامش به مردم بازگردد.

وی با بیان اینکه تب و تاب خرید روغن در بازار کرمانشاه کاهش یافته است، تأکید کرد: مشکلی برای تأمین این کالای اساسی وجود ندارد و مردم با خیال راحت نسبت به خرید نیاز خود اقدام کنند.

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در خصوص تأمین مرغ نیز گفت: در زمینه توزیع مرغ هیچ مشکلی نداریم و نهاده‌های دامی و تمامی ملزومات مورد نیاز برای تولید این محصول به وفور در استان موجود است.

جوادی با اشاره به واردات برنج توسط تجار بر اساس بخشنامه هیأت وزیران، افزود: انواع و اقسام برنج‌ها از طریق مرزها وارد کشور شده و در بازار موجود است و هیچ نگرانی در این خصوص وجود ندارد. 

وی با اشاره به تخصیص ۲۵۱ تن برنج برای توزیع در شهرستان پس از حذف ارز ترجیحی، گفت: تاکنون ۲۱۹ تن از این میزان وارد بازار شده و به‌دلیل‌ عدم کشش بازار، توزیع کامل آن در حال حاضر امکان‌پذیر نیست. 

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: با افزایش حجم کالا در بازار، قیمت‌ها به سمت تعادل حرکت خواهند کرد و شرایط برای مصرف‌کنندگان بهبود خواهد یافت. 

اتهای خبر/